Kalandozó > Paintball - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kalandozó > 10 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Lasertag.hu
http://www.lasertag.hu/

Lézerjáték, Lézerpuska, Pályák. Rendkívül biztonságos és a paintballnál modernebb játék élményét nyújtja! Infravörös jelkibocsátás, holografikus irányzék, gránát, orvos, GPS és rádiók!

Lasertag.hu
Tagmasterz- outdoor lézerjáték
http://tagmasterz.com/

Képzelj el egy napos tavaszi délutánt valamelyik parkban, mondjuk a Margitszigeten, ahol a fák között kapod meg a számítógépes FPS játékok élményét.. A Tagmasterz elsősorban azokhoz szól, akik a játékot és az élményt szeretnék előtérbe helyezni. Semmi köze az erőszakhoz, nincs fájdalom. Ez egy új szórakozás baráti társaságoknak, játékőrülteknek, cégeknek, családoknak és persze a partyarcoknak.

Tagmasterz- outdoor lézerjáték
Harckocsi vezetés
http://www.tank.hu/

Terepjárás lánctalpakon, tank (harckocsi) vezetés.

Harckocsi vezetés
Outdoor Lasertag
http://outdoorlasertag.hu/

Bárki nagyon jót játszhat, hölgyek, urak, kicsik és nagyok, mozgékonyak és a kicsit lustábbak is. A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan, akár a belvárosban, akár az erdőkben szabadon űzhető. Profi cucc, a legújabb technikával.

Outdoor Lasertag
A rafting.hu, 100% vadvízi kaland
http://www.rafting.hu/

A vadvízi sportok gyűjtőhelye, rafting túrák, családoknak, cégeknek, baráti társaságoknak. Itt profiktól tanulhatsz, olyanoktól akiknek a vadvíz az élete. csapatépítő programok, outdoor tréningek cégeknek, vadvízzel kapcsolatos tanfolyamok mindenkinek. Több napos rafting túrák, fél napos kalandok. Rafting, canyoning, vadvízi kajak, hydrospeed, paintball, henu...

A rafting.hu, 100% vadvízi kaland
Pannon Recreation
http://www.prcr.hu/

Paintball, kalandtúrák, szituációs lövészet, szellemi - logikai feladatok, Íjászat, csapat mocsárjárás, kötélhíd, függőmászás...

Pannon Recreation
Kalandtár
http://www.kalandtar.hu/

Rendezvényszervezéssel, outdoor csapatépítő kalandprogramok, tréningek, extrém és szórakoztató programok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Az ország minden területén vállalunk megbízásokat.

Kalandtár
Hopmester
http://www.hopmester.hu/

Rendezvények szervezésével, tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk, partnereink igényeinek megfelelően. A folyamatosan bővülő kínálatunkban, a közkedvelt programokon kívül egyedi lehetőségeket, extrém újdonságokat is talál az érdeklődő.

Hopmester
ActiveGuru
http://www.activeguru.hu/

Outdoor Activity Team. Csapatépítő programok, kalandtúrák: földön, vízen, levegőben...

ActiveGuru
Lasertag - Lézer Bázis
http://www.lezerbazis.hu

Budapest legújabb lézerharc pályája a Lézer Bázis a KÖKI Terminálban. A pálya a parkoló sárga jelzésű szektorában található meg és 0-24 órás non-stop nyitvatartással rendelkezik. Nyitási akciónk keretében 50% kedvezményt adunk, továbbá 10% kedvezmény minden 14 év feletti diáknak és 10 főnél nagyobb csoportoknak. További információk a www.lezerbazis.hu oldalon, vagy az info@lezerbazis.hu emai címen

Lasertag - Lézer Bázis
Hirdetések
Oldal leírása
paintball.wyw.hu: Paintball katalógus. Paintball játék, shop, szaküzlet, fórumok, klubok, pályák. Magyar és külföldi csapatok, magazin, képgaléria.
Gyűjteményünkben 184 válogatott paintball témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 31029