Kalandozó > Paintball - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kalandozó > 10 weboldal. Kategória leírása:

paintball.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Lasertag.hu
Lasertag.hu
http://www.lasertag.hu/

Lézerjáték, Lézerpuska, Pályák. Rendkívül biztonságos és a paintballnál modernebb játék élményét nyújtja! Infravörös jelkibocsátás, holografikus irányzék, gránát, orvos, GPS és rádiók!

www.lasertag.hu
Tagmasterz- outdoor lézerjáték
Tagmasterz- outdoor lézerjáték
http://tagmasterz.com/

Képzelj el egy napos tavaszi délutánt valamelyik parkban, mondjuk a Margitszigeten, ahol a fák között kapod meg a számítógépes FPS játékok élményét.. A Tagmasterz elsősorban azokhoz szól, akik a játékot és az élményt szeretnék előtérbe helyezni. Semmi köze az erőszakhoz, nincs fájdalom. Ez egy új szórakozás baráti társaságoknak, játékőrülteknek, cégeknek, családoknak és persze a partyarcoknak.

tagmasterz.com
Harckocsi vezetés
Harckocsi vezetés
http://www.tank.hu/

Terepjárás lánctalpakon, tank (harckocsi) vezetés.

www.tank.hu
Outdoor Lasertag
Outdoor Lasertag
http://outdoorlasertag.hu/

Bárki nagyon jót játszhat, hölgyek, urak, kicsik és nagyok, mozgékonyak és a kicsit lustábbak is. A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan, akár a belvárosban, akár az erdőkben szabadon űzhető. Profi cucc, a legújabb technikával.

outdoorlasertag.hu
A rafting.hu, 100% vadvízi kaland
A rafting.hu, 100% vadvízi kaland
http://www.rafting.hu/

A vadvízi sportok gyűjtőhelye, rafting túrák, családoknak, cégeknek, baráti társaságoknak. Itt profiktól tanulhatsz, olyanoktól akiknek a vadvíz az élete. csapatépítő programok, outdoor tréningek cégeknek, vadvízzel kapcsolatos tanfolyamok mindenkinek. Több napos rafting túrák, fél napos kalandok. Rafting, canyoning, vadvízi kajak, hydrospeed, paintball, henu...

www.rafting.hu
Pannon Recreation
Pannon Recreation
http://www.prcr.hu/

Paintball, kalandtúrák, szituációs lövészet, szellemi - logikai feladatok, Íjászat, csapat mocsárjárás, kötélhíd, függőmászás...

www.prcr.hu
Kalandtár
Kalandtár
http://www.kalandtar.hu/

Rendezvényszervezéssel, outdoor csapatépítő kalandprogramok, tréningek, extrém és szórakoztató programok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Az ország minden területén vállalunk megbízásokat.

www.kalandtar.hu
Hopmester
Hopmester
http://www.hopmester.hu/

Rendezvények szervezésével, tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk, partnereink igényeinek megfelelően. A folyamatosan bővülő kínálatunkban, a közkedvelt programokon kívül egyedi lehetőségeket, extrém újdonságokat is talál az érdeklődő.

www.hopmester.hu
ActiveGuru
ActiveGuru
http://www.activeguru.hu/

Outdoor Activity Team. Csapatépítő programok, kalandtúrák: földön, vízen, levegőben...

www.activeguru.hu
Lasertag - Lézer Bázis
Lasertag - Lézer Bázis
http://www.lezerbazis.hu

Budapest legújabb lézerharc pályája a Lézer Bázis a KÖKI Terminálban. A pálya a parkoló sárga jelzésű szektorában található meg és 0-24 órás non-stop nyitvatartással rendelkezik. Nyitási akciónk keretében 50% kedvezményt adunk, továbbá 10% kedvezmény minden 14 év feletti diáknak és 10 főnél nagyobb csoportoknak. További információk a www.lezerbazis.hu oldalon, vagy az info@lezerbazis.hu emai címen

www.lezerbazis.hu
Oldal leírása
paintball.wyw.hu: Paintball katalógus. Paintball játék, shop, szaküzlet, fórumok, klubok, pályák. Magyar és külföldi csapatok, magazin, képgaléria.
Gyűjteményünkben 184 válogatott paintball témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 31021